Jaarmarkt (Eksaarde-Doorslaar)

Jaarmarkt (Eksaarde-Doorslaar)
Tijdstip
Zaterdag voor de eerste zondag van mei
Locatie
Eksaarde-Doorslaar
Algemene info
Ieder jaar organiseert de stad Lokeren twee jaarmarkten. In september heeft dit gebeuren plaats in Eksaarde-Centrum en in mei in Eksaarde-Doorslaar. Deze laatste valt ieder jaar op de zaterdag voor de eerste zondag van mei, tijdens het weekend van Doorslaar kermis. Op deze paardenjaarmarkt worden geen paarden meer verkocht maar wordt er wel een keuring georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven om zijn of haar paarden te laten keuren door een professionele jury. Er kunnen geldprijzen en medailles worden gewonnen in verschillende categorieën. Zo zijn er competities voor labeurpaarden, warmbloedpaarden en rij- en shetlandpony's. De keuring start omstreeks 15u op het Ruiterplein in Doorslaar.
Organiserende vereniging
Stad Lokeren
Website van de vereniging
http://www.lokeren.be
Publicaties van de vereniging
Stad Lokeren geeft heel wat brochures, info-kranten en (elektronische) nieuwsbrieven uit. Voor een overzicht: zie website onder rubriek “Stedelijke infokanalen”.
Andere activiteiten van de vereniging
Stad Lokeren organiseert tal van activiteiten, zoals een 11-juliviering, een kerstmarkt, een nieuwjaarsreceptie,… Een overzicht van alle evenementen in Lokeren is te vinden op de pagina's over vrije tijd op de website van de stad.
Contactgegevens
De Vos Elisabeth (Dienst Communicatie & Stadspromotie)
Groentemarkt 1
9160 Lokeren
Telefoon: 09 340 94 04