Laatste vrije plaatsen studiedag ‘Op schouders van reuzen’

Laatste vrije plaatsen studiedag ‘Op schouders van reuzen’

Eerder al kon je op deze website lezen dat LECA, MAS en La Maison des Géants op 4 mei 2013 in bibliotheek Permeke in Antwerpen samen een studiedag over reuzencultuur organiseren. Wil je er dan ook graag bij zijn, dan is dit het moment om in te schrijven. Het aantal overblijvende plaatsen is namelijk beperkt!

Met een programma vol gevarieerde lezingen en deelnemers uit verschillende hoeken belooft de studiedag sowieso een boeiende dag te worden. Door samen dieper in te gaan op de reuzengebruiken, de reuzen zelf en de mensen om en rond de reuzen wordt de reuzencultuur vanuit drie invalshoeken bekeken. De praktijkvoorbeelden die tijdens de lezingen aan bod komen, zullen iedereen die met reuzen bezig is, zeker inspireren voor de toekomst.

Praktisch: De studiedag heeft plaats op 4 mei, van 10 tot 16u30, in de Permeke Bibliotheek (Auditorium) in Antwerpen. Deelnemen kost 15 euro. Inschrijven kan via sofie.deruysser@stad.Antwerpen.be (MAS) of 09 223 97 00 (LECA). Je inschrijving is pas definitief nadat we het inschrijvingsgeld hebben ontvangen.

Het volledige programma van de studiedag vind je hier.