Reuzenontmoetingsdag in Hasselt en Brussel

Reuzenontmoetingsdag in Hasselt en Brussel

In het kader van ‘Rond de Rokken van de Reus’ gaat LECA sinds eind 2012 in elke provincie na met welke noden en behoeften reuzenbeheerders te maken hebben. In juni sluiten we deze reeks af met de laatste 2 bijeenkomsten.

Op 8 juni 2013 zijn alle Limburgse reuzenliefhebbers vanaf 10u van harte welkom in het Stadsmus in Hasselt. Voor de organisatie van deze dag werkt LECA samen met Reuzen in Vlaanderen, Erfgoedcel Hasselt, Erfgoed haspengouw, Erfgoedcel Mijn-Erfgoed, de stad Hasselt en het Provinciaal Centrum voor Cultureel Erfgoed.

Op 22 juni 2013 heeft in Brussel de laatste sessie plaats. Vanaf 10u verwelkomen we dan alle reuzenbeheerders uit Vlaams-Brabant en Brussel bij FARO in Brussel. Naast FARO zijn Reuzen in Vlaanderen vzw, Erfgoed Brussel, Erfgoedcel Leuven, Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei dan eveneens als partner van de partij.

Zowel in Hasselt als in Brussel willen we reuzenliefhebbers de mogelijkheid geven om met gelijkgestemden kennis en ideeën uit te wisselen. Veel reuzenliefhebbers worden in hun werking immers met dezelfde problemen geconfronteerd en kunnen elkaar dus inspireren bij het zoeken naar oplossingen. Ook Reuzen in Vlaanderen vzw is op beide ontmoetingsdagen van de partij om je te laten kennismaken met hun werking. Deelnemen aan een reuzenontmoetingsdag is gratis; er wordt enkele gevraagd om vooraf in te schrijven door een mailtje te sturen naar emmie@lecavzw.be. Voor Hasselt kan dat nog tot 3 juni; voor Brussel is 17 juni de deadline. Bijkomende praktische informatie vind je op de uitnodiging terug.

Uitnodiging Limburg

Uitnodiging Brussel en Vlaams-Brabant