Reeks Provinciale Ontmoetingsdagen reuzen

Reeks Provinciale Ontmoetingsdagen reuzen

Rond de Rokken van de ReusLECA organiseert de komende maanden samen met Reuzen in Vlaanderen in elke provincie een ontmoetingsmoment voor reuzenbeheerders. Starten doen we in West-Vlaanderen met een bijeenkomst in Kortrijk op 17 november 2012. Voor de organisatie hiervan werken we nauw samen met erfgoedcel Kortrijk. Wil jij er ook bij zijn, dan is snel zijn de boodschap, want nagenoeg alle stoeltjes zijn intussen al bezet!

Ook de rest van het traject ligt intussen vast. Zo zal de Oost-Vlaamse ontmoetingsdag plaatshebben op zaterdagvoormiddag 19 januari 2013 in Wetteren. Voor de organisatie hiervan slaat LECA de handen in elkaar met de gloednieuwe erfgoedcel Land van Dendermonde en erfgoedcel Waasland. Voor de ontmoetingsdag in de provincie Antwerpen gaan LECA en erfgoedcel Noorderkempen dan weer samen aan de slag. Deze bijeenkomst is gepland op zondag 3 maart 2013 in Turnhout. De provincie Limburg komt eveneens aan de beurt. In samenwerking met onder meer de 3 Limburgse erfgoedcellen zal daar op 8 juni 2013 een bijeenkomst georganiseerd worden.

Deelnemen is volledig gratis. Inschrijven kan door een mail te sturen naar liesbet@lecavzw.be. Vermeld telkens ook duidelijk hoeveel personen je wil inschrijven.